На Волині вантажівка збила мотоцикліста (фото, відео)

П'ятниця, 27 серпня 2021, 11:10

У Володимир-Волинському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки і мотоцикла, у якій постраждав керманич двоколісного.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП сталася у четвер, 26 серпня, близько опівдня у селі Литовеж Володимир-Волинського району: вантажівка Peugeot зіткнулася з мотоциклом Geon.

Внаслідок автопригоди 46-річний мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до Нововолинської центральної міської лікарні.

За кермом вантажівки перебував 40-річний житель Володимир-Волинського району. За попередньою інформацією, він не надав переваги у русі мотоциклу,  який їхав головною дорогою.

За фактом ДТП слідчі внесли відомості до ЄРДР за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває слідство.

Нагадаємо, 26 серпня на автодорозі у селі Видерта Камінь-Каширського району позашляховик Range Rover протаранив паркан приватного будинку, врізався у дерево та перекинувся. Внаслідок автопригоди 26-річний керманич та 18-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: