Поділитись:

Луцький скульптор Микола Головань отримав нагороду «Герої Сьогодні» (відео)

П'ятниця, 27 серпня 2021, 09:50
Луцький скульптор Микола Головань отримав нагороду «Герої Сьогодні» (відео)

Луцький скульптор Микола Головань отримав нагороду «Герої Сьогодні» від каналу «Україна 24».Луцький скульптор Микола Головань отримав нагороду «Герої Сьогодні» (відео)

Про це у фейсбуці написала начальниця управління туризму та промоції міста Луцька Катерина Теліпська.

З нагоди 30-ої річниці Незалежності України канал «Україна 24» в рамках традиційного вручення нагороди «Герої Сьогодні» побувала у Луцьку, аби відзначити премією Миколу Голованя як людину, яка своєю щоденною працею змінює нашу країну на краще.

«Нагорода «Герої Сьогодні» – це щира подяка простим українцям, невідомим широкому загалу, але їхніми подвигами варто пишатися. Це герої, які творять історію. Герої, які живуть серед нас», – йдеться в дописі.

Довідково:

Відзнака «Герої Сьогодні» – це нагорода, яку новини «Сьогодні» запроваджують на знак поваги до українців, чиї вчинки вражають самовідданістю та сміливістю.

Серед нас живуть особистості, ще невідомі широкому загалу, але надважливі для земляків, яким подарували друге народження або ж щодня дають надію на краще життя. Ці люди діють за покликом серця, не розраховуючи на жодне визнання. Вони не вагаються, і роблять впевнений крок назустріч ризику, який іноді може скінчитися фатально.

Мужність та рішучість наших героїв стали новою точкою відліку для десятків земляків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів