Поділитись:

Свято наближається: у Ковелі вирішили придбати новорічну ялинку

Четвер, 26 серпня 2021, 18:29
Свято наближається: у Ковелі вирішили придбати новорічну ялинку

Влада мста Ковель вирішила розпочати приготування до новорічних свят і придбати штучну 14-метрову ялинку і святкову ілюмінацію за 1,7 мільйона гривень.

Про це йшлося на сесії Ковельської міської ради, яка відбулася у четвер, 26 серпня, повідомляє «Ковель media».

Головна архітекторка Ковеля Людмила Мурай представила депутатам візуалізацію новорічного оформлення центральної частини міста. Вона розповіла, що у планах – придбання нової штучної ялинки, на яку й підуть основні витрати. За її словами, чотирнадцятиметрова красуня коштує півмільйона гривень,

Також докуплять каркаси на стовбури дерев на бульварі Лесі Українки. Вони зможуть служити впродовж року і додатково освітлювати центральну частину міста під час свят.

Свято наближається: у Ковелі вирішили придбати новорічну ялинку 

Планують прикрасити і зелені зони біля міської ради, вулицю Незалежності. Також буде використана ілюмінація, яка була у попередні роки. Як стверджує Людмила Мурай, у Ковелі давно не поновлювалась новорічна атрибутика.

Міський голова Ігор Чайка теж вважає за необхідне створити у Ковелі новорічну атмосферу під час свят, зазначивши, що це капіталовкладення не на один рік, і місто має бути сучасним і привабливим.

Після обговорення депутати проголосували за це рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів