Поділитись:

Андрій Покровський привітав лучан з Днем Незалежності

Вівторок, 24 серпня 2021, 09:15
Андрій Покровський привітав лучан з Днем Незалежності

Засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський привітав лучан та всіх українців  з Днем Незалежності.

Привітання опублікували на фейсбук сторінці Громадянського руху «СВІДОМІ».

"Незалежній Україні 30 років. Для історії – це невеличкий відрізок часу, а для людини – це вагомий проміжок життя. Життя, яке за останні 30 років було різним. Було піднесення і розчарування, успіхи і невдачі. Були події, які об’єднували мільйони наших сердець, а було й таке, що ділило нас на різні табори.

Самостійна українська держава, про яку мріяло не одне покоління наших предків, – це наш великий спільний дім, а ми – одна велика родина. В час біди і зовнішньої загрози українці демонстрували всьому світові своє уміння об’єднатися і простягнути один одному руку допомоги.

Тридцять років тому ми здобули нашу незалежність. Однак минає уже сьомий рік, як ми виборюємо право жити у вільній, соборній, суверенній, демократичній державі. Ми платимо за це високу ціну, платимо життям наших захисників. Саме тому ми лише починаємо усвідомлювати справжню ціну і цінність нашої незалежності. Незалежність – це право бути тим, ким ми є. Це право бути господарями на своїй землі.

У це величне свято, 30-ту річницю Незалежності України, щиро вітаю всіх українців. Бажаю стійкої віри у свої сили, маленьких і великих щоденних перемог. Вірю і знаю, що кращі сторінки нашої незалежності ще попереду. З Днем Незалежності, Україно! Миру та процвітання всім нам!", – написав Андрій Покровський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 серпня 2023
17:21
23 серпня 2023
22 серпня 2023
10 серпня 2023
06 травня 2023
03 квітня 2023
17 лютого 2023