Поділитись:

За вихідні на Волині поліцейські «вполювали» 7 любителів поїздити напідпитку (відео)

Понеділок, 23 серпня 2021, 17:25

Протягом вихідних патрульні Волині виявили сімох водіїв з ознаками алкогольного сп’яніння. Двоє з яких намагалися уникнути відповідальності та втекти з місця події.

Про це повідомляє Патрульна поліція Волині.

Зокрема в ніч на 22 серпня небайдужий громадянин повідомив, що у Луцьку на проспекті Відродження рухається водій на автомобілі Volkswagen Passat CC у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Інспектори миттєво виявили транспортний засіб та подали сигнал про зупинку, однак керманич без увімкненого ближнього світла фар в темну пору доби продовжив рух.

Під час нетривалого переслідування, чоловік не впорався з керування та здійснив наїзд на металевий гараж, після чого вийшов з автівки та знову намагався втекти з місця події.

Патрульні затримали його та виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу з використанням спеціального технічного засобу чи у лікаря закладу охорони здоров’я він відмовився в присутності двох свідків.

Другий випадок трапився в ніч на понеділок. Під час патрулювання на вулиці Чорновола у Луцьку патрульні виявили автомобіль Mercedes-Benz Е 220, водій якого перед зміною напрямку руху не подав сигнал світловим покажчиком повороту, чим порушив ПДР.

Поліцейські подали сигнал про зупинку. Керманич зупинив своє авто та різко вийшов з нього, почавши втікати. Однак, завдяки професійним та швидким діям поліцейських втікача затримали неподалік. У нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду — позитивний.

На усіх правопорушників патрульні склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили від керування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
18:46
27 березня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
23 березня 2024