Поділитись:

Українка виборола «бронзу», перепливши Босфор за 41 хвилину

Понеділок, 23 серпня 2021, 01:52
Українка виборола «бронзу», перепливши Босфор за 41 хвилину

Українка Ганна Пасічник, яка брала участь у міжконтинентальному запливі Samsung Bosphorus Crossing Continental Swimming, здобула третє місце серед жінок у загальному заліку, показавши результат 41 хвилина і 20 секунд.

Про це повідомляє Укрінформ.

«2465 плавців з 55 країн світу сьогодні взяли участь у 33-му міжконтинентальному запливі Samsung Bosphorus Crossing Continental Swimming – єдиному у світі офіційному змаганні з плавання між континентами – з Азії до Європи», – повідомили організатори.

Перші місця у загальному заліку серед жінок та чоловіків здобули турки: плавчиня Ніда Еліз Устюндаг показала результат 40 хв 55 секунду та Полат Узер Турнали – 38 хв 22 секунди.

Українка Ганна Пасічник здобула третє місце серед жінок з результатом 41 хвилина і 20 секунд. Друге місце здобула турчанка Хіляль Зейнеб Сарач, результат якої на секунду менше – 41 хв 19 секунд.

Заплив через Стамбул проводиться Національним олімпійським комітетом Туреччини щорічно, з 1989 року. Дистанція 6,5 кілометрів починається в Калниджі, що на азійській частині Стамбулу та закінчується в парку Куручешме Джеміль Топузлу на європейській частині мегаполісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів