СБУ закликає волинян бути пильними під час свят

П'ятниця, 20 серпня 2021, 11:20

Служба безпеки України закликає громадян бути пильними та звертати особливу увагу на питання безпеки під час святкування Дня Незалежності України.

Про це повідомила пресслужба УСБУ у Волинській області.

Напередодні та під час святкування Дня Незалежності СБУ закликає громадян бути особливо пильними. Адже у цей період традиційно посилюється ворожа пропаганда, інформаційні вкиди та фейки, зростає вірогідність диверсій, щоб дестабілізувати ситуацію у країні. 

Служба безпеки України системно протидіє цим проявам. Зокрема, в останні місяці у більшості регіонів країни Служба провела низку антитерористичних навчань та відпрацювала дії із захисту стратегічно важливих об’єктів. 

В Управлінні СБУ у Волинській області працює спеціальна гаряча лінія, куди можуть звертатися громадяни – (097) 791-19-11, (0332) 24-40-25, а також відповідна електронна пошта: callcenter@ssu.gov.ua 

На гарячу лінію СБУ потрібно телефонувати у випадку, якщо ви: 

  • маєте інформацію про наміри здійснення терористичної, диверсійної діяльності або інших протиправних дій;
  • помітили підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей; 
  • побачили підозрілі транспортні засоби чи безпілотні літальні апарати поблизу стратегічних об’єктів; 
  • виявили підозрілі предмети чи засоби ураження у громадських місцях; 
  • з інших питань. 

«Інформація, отримана через телефон довіри СБУ, є конфіденційною і буде ретельно перевірена. Бажаємо вам гарного відпочинку і безпечного святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України!», – додали у пресслужбі УСБУ у Волинській області.

Нагадаємо, 19 серпня стало відомо, що СБУ ліквідувала у Луцьку потужну ботоферму, яка просувала в Україні ідеї «Малоросії» та «Новоросії».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: