Поділитись:

У Луцьку просять облаштувати мобільні пункти вакцинації у святкові дні

Четвер, 19 серпня 2021, 16:32
У Луцьку просять облаштувати мобільні пункти вакцинації у святкові дні

У Луцьку просять облаштувати мобільні пункти вакцинації у місцях проведення масових акцій у святкові дні 21-24 серпня.

З відповідним зверненням до міського голови звернувся депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Михайло Наход.

У своєму зверненні депутат зазначає, що до нього звернулися виборці, які стурбовані можливим сплеском коронавірусної хвороби після проведення у Луцьку масових заходів, приурочених до Дня Незалежності України.

Відтак Михайло Наход звертається до Луцької міської ради з проханням наголосити організаторам та потенційним учасникам святкових заходів на необхідності дотримання протиепідеміологічних мір безпеки. Також депутат просить міську раду дати відповідне доручення управлінню охорони здоров'я та комунальним лікувальним закладам розглянути можливість облаштування мобільних пунктів вакцинації у місцях проведення масових заходів або поряд із ними 21-24 серпня у місті Луцьку та населених пунктах Луцької територіальної громади.

Михайло Наход – депутат Луцької міської ради фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ»Михайло Наход – депутат Луцької міської ради фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ»

«Попри святковий настрій та втому від карантинів і різних обмежень розслаблятися ще рано, і особливо тим, хто ще не мав можливості вакцинуватися, бо рівень заражень коронавірусною інфекцією знову зростає», – написав Михайло Наход на своїй сторінці у Фейсбуці.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів