180+ фільмів, мультфільмів і серіалів зазвучали українською на SWEET.TV

Середа, 18 серпня 2021, 03:35

За рік роботи у межах проєкту «Hollywood українською» Національного онлайн-кінотеатру SWEET.TV україномовну аудіодоріжку отримали 181 фільм, мультфільм і серіал.

Про це повідомили у пресслужбі SWEET.TV.

«Hollywood українською» — це проєкт, у якому SWEET.TV власним коштом створює україномовний дубляж і озвучку для фільмів, мультфільмів і серіалів, що раніше їх не мали.

За рік існування проєкту україномовну аудіодоріжку отримали 181 фільм, мультфільм і серіал (187 епізодів). Також українською зазвучали 829 трейлерів. Загалом українською мовою заговорили 18 784 хвилини контенту.

Загалом сервіс власним коштом і за власної ініціативи створив дубляж і озвучку українською мовою для 1197 фільмів, мультфільмів, епізодів серіалів і трейлерів.

Для того, щоб реалізувати цей проєкт, SWEET.TV став першим українським онлайн-кінотеатром, що уклав прямі контракти з голлівудськими кіностудіями саме для території України, а не для СНД. Ці домовленості відкрили доступ до вихідних файлів, інструкцій і аудіодоріжок, що необхідні для створення дубляжу та озвучки.

«Прямі контракти з «Голлівудом» – це велике досягнення, що коштувало компанії значних зусиль. Знадобився рік для того, щоб довести кіностудіям перспективність українського ринку», — йдеться у повідомленні.

Дуже багато українських глядачів обирають дивитися кіно державною мовою. Загалом абоненти SWEET.TV переглянули фільми, мультфільми та серіали з проєкту «Hollywood українською» 1.2 млн разів. Трейлери дивились 3 млн разів.

За рік роботи проєкту українською мовою зазвучали фільми «Форрест Ґамп», «Кримінальне чтиво», «Найкращий Стрілець», перші дві частини «Людей в чорному», перші три фільми франшизи «Місія: Нездійсненна», «Щоденник Бріджит Джонс», «День Бабака», трилогія «Володар перснів», перші три частини «Гаррі Поттера», мультфільми «Шрек 2» та «Мадагаскар», серіали «Мільярди», «Декстер», «Елементарно».

Контент «Hollywood українською» доступний абонентам SWEET.TV в тарифі без доплат. Крім того, на сервісі є ще 10 000+ фільмів і 260+ телеканалів, зокрема в HD та 4К, серед яких 29 фільмових, де 24/7 транслюють кіно різноманітних жанрів.

Для нових абонентів національний онлайн-кінотеатр надає безкоштовний доступ на 7 діб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: