Поділитись:

У Луцьку майже два десятки будинків відключили від гарячої води

Вівторок, 17 серпня 2021, 12:29
У Луцьку майже два десятки будинків відключили від гарячої води

У Луцьку через заміну аварійних трубопроводів жителі майже двох десятків будинків на декілька днів залишаться без гарячої води.

Про це повідомили на сайті ДКП «Луцьктепло».

У вівторок, 17 серпня, у Луцьку на чотири дні припинили подачу гарячої води від двох центральних теплових пунктів на проспектах Соборності і Відродження.

Так, з 6:00 припинили подачу гарячої води від центрального теплового пункту на проспекті Соборності, 20д, через заміну забудовником аварійних трубопроводів на попередньо ізольовані труби.

Споживачами цього центрального теплового пункту є мешканці житлових будинків на проспекті Соборності, 20, 20а, 22, 22а, 24, а також вулиці Кравчука, 16, 18, 20. Термін виконання робіт – з 17 до 20 серпня включно.

А з 9:00 припинили гаряче водопостачання від центрального теплового пункту на проспекті Відродження, 12г, у зв’язку з виконанням робіт з ліквідації витоку на тепловій мережі та заміні аварійних труб у дворі будинку № 12.

Споживачами цього центрального теплового пункту є мешканці житлових будинків на проспекті Відродження, 7, 10а, 12а, 14, 14а, 14б, 16, 16а, вулиці Гетьмана Сагайдачного, 20, 29 і вулиці Січової, 2. Завершення робіт заплановане на 20 серпня.

«Просимо вибачення за завдані тимчасові незручності», – додали у «Луцьктеплі».

Нагадаємо, у липні в Луцьку мікрорайон ЛПЗ та прилеглі вулиці залишились без води через розрив водопровідної мережі на збірному водогоні Гнідавської насосної станції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів