Поділитись:

У неділю всі супермаркети Biedronka в Польщі будуть зачинені

Субота, 14 серпня 2021, 18:15

У неділю, 15 серпня, мережа дисконт-супермаркетів Biedronka закриє всі свої магазини, зокрема й ті, що надають послуги з доставки пакунків через посередника – національного поштового оператора Poczta Polska. Таке рішення у мережі аргументували турботою про своїх працівників, пише businessinsider.com.pl.

Справа в тому, що цього дня у Польщі одночасно вшановують два свята - Успіння Пресвятої Діви Марії та День Польського Війська. Як відомо, закон забороняє торгівлю в Польщі як у неділю, так і в офіційні святкові вихідні. Виняток поки що діє для тих торгових точок, що надають поштові послуги. Попри те, що на базі деяких супермаркетів мережі Бедронка в Польщі надають послуги з доставки відправлень, фірма вирішила, що заради співробітників не буде відкривати магазини в такий день. Навіть незважаючи на те, що могла б це зробити на законних підставах.

Таке рішення не видається дивним, адже часто навіть ті польські магазини, які працюють у неділю, не приймають покупців у святкові дні. Зокрема, це стосується найважливіших церковних свят, таких як Різдво чи Великдень, але часто також й інших важливих днів у році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 
 
Надрукувати
мітки:
коментарів