Поділитись:

На «Ягодині» вилучили велику партію сумнівного хай-теку (фото)

П'ятниця, 13 серпня 2021, 18:23
На «Ягодині» вилучили велику партію сумнівного хай-теку (фото)

На митному посту «Ягодин» митники вилучили контрафактні бездротові навушники та смартгодинники.

Про це повідомили на сторінці Волинської митниці у фейсбуці.

Прямуючи з Республіки Польща в Україну, У зону митного контролю митного поста «Ягодин» з Польщі до України заїхав вантажівка DAF, яка, за документами, перевозила «збірний вантаж» вартістю понад 50 тисяч доларів для київського підприємства.

В результаті повного митного огляду вантажного авто працівники митниці виявили понад дві тисячі бездротових навушників та смартгодинників, походження яких викликало сумніви.

Через підозру можливого порушення прав інтелектуальної власності митники з частини товару відібрали зразки та направили до патентно-правової фірми з метою визначення їх оригінальності.

Відповідно до висновку експерта, товар ввозився на митну територію України з порушенням охоронюваних законом прав інтелектуальної власності, тобто є контрафактним.

В результаті працівники Волинської митниці склали протокол про порушення митних правил за ст. 476 Митного кодексу України. Предмети правопорушення вилучили до винесення судом рішення у справі.

На «Ягодині» вилучили велику партію сумнівного хай-теку (фото)На «Ягодині» вилучили велику партію сумнівного хай-теку (фото)На «Ягодині» вилучили велику партію сумнівного хай-теку (фото)На «Ягодині» вилучили велику партію сумнівного хай-теку (фото)На «Ягодині» вилучили велику партію сумнівного хай-теку (фото)На «Ягодині» вилучили велику партію сумнівного хай-теку (фото)На «Ягодині» вилучили велику партію сумнівного хай-теку (фото)На «Ягодині» вилучили велику партію сумнівного хай-теку (фото)На «Ягодині» вилучили велику партію сумнівного хай-теку (фото)

Нагадаємо, на українсько-польському кордоні прикордонники Волинського загону виявили шістьох порушників правил самоізоляції. Четверо громадян РФ, австрієць та німець, прибули в Україну після зміни правил перетину кордону, введених Постановою Кабміну, та зобов’язані були пройти 14-денну самоізоляцію. Однак іноземці, не дочекавшись завершення встановленого терміну карантину, планувати виїхати за кордон через пункт пропуску «Ягодин».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
15 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
21 березня 2024
13 березня 2024
07 березня 2024
01 березня 2024
28 лютого 2024