Поділитись:

На Волині зловили п'яного «шумахера» на BMW X5

П'ятниця, 13 серпня 2021, 17:27
На Волині зловили п'яного «шумахера» на BMW X5

На Волині патрульні зловили порушника ПДР, який виявився п'яним, а його документи на автомобіль мали ознаки підробки.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волині у фейсбуці.

У четвер, 12 серпня, під час вимірювання швидкісного режиму на автодорозі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече поліцейські зафіксували перевищення швидкості автомобілем BMW X5.  

Керманич їхав у населеному пункті зі швидкістю 80 км/год (при дозволеній швидкості 50 км/год). Патрульні зупинили транспортний засіб, а під час перевірки документів встановили, що номер кузова у реєстраційному документі не збігається з фактичним номером. 

Окрім того, поліцейські виявили у керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на місці зупинки. Результат — позитивний. 
У результаті патрульні викликали слідчо-оперативну групу та склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину) КУпАП.

Нагадаємо, 9 серпня, близько 12:00, 29-річна лучанка, керуючи автомобілем BMW X5, неподалік села Усичі виїхала за межі проїзної частини та перекинулась. Внаслідок інциденту 43-річний пасажир загинув на місці події, ще двоє пасажирів 7 та 9 років травмувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів