Поділитись:

У Луцьку випадково знайшли авто, яке перебувало у розшуку (фото)

П'ятниця, 13 серпня 2021, 10:54
У Луцьку випадково знайшли авто, яке перебувало у розшуку (фото)

У Луцьку правоохоронці випадково виявили автомобіль, який знаходився у розшуку: на водія поскаржилися за гучну музику у нічну пору.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У ніч на п'ятницю, 13 серпня, мешканці одного з дворів на проспекті Соборності викликали патрульних через порушення режиму тиші. Поліцейські, які прибули на виклик, виявили автомобіль Volkswagen Passat, з якого гучно лунала музика.

На вимогу патрульних 43-річний водій вимкнув музику. А коли правоохоронці перевірили документи на «фольксваген», вони встановили, що автомобіль знаходиться в активному розшуку щодо причетності у ДТП, а також його розшукувала Державна виконавча служба. 

Після цього автівку помістили на спецмайданчик та повідомили про це відповідальні органи.

У Луцьку випадково знайшли авто, яке перебувало у розшуку (фото)

Нагадаємо, 27 липня у Луцьку виявили автомобілі-двійники до поліцейських, які здійснювали патрулювання на проспекті Президента Грушевського, звернувся водій легковика Audi A4, і повідомив, що помітив у Луцьку тотожний зі своїм транспортний засіб. Автомобіль мав ідентичний колір та державний номерний знак. За деякий час патрульні розшукали цю автівку та з’ясували, що номери шасі у двох транспортних засобів збігається. Також під час перевірки документів у 31-річного водія виявили ознаки підробки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів