Поділитись:

Історична крадіжка: хакери привласнили криптовалюти на 600$ мільйонів

Середа, 11 серпня 2021, 11:02
Історична крадіжка: хакери привласнили криптовалюти на 600$ мільйонів

Представники криптовалютної платформи Poly Network заявили, що хакери викрали у них $600 млн, які належали користувачам.

За попередньою інформацією, це найбільша крадіжка в історії децентралізованих фінансових сервісів (DeFi).

«Сума грошей, яку ви викрали, – найбільша в історії децентралізованих фінансів. Вкрадені вами гроші належать десяткам тисяч членів криптоспільноти», – заявили представники Poly Network у зверненні до хакерів.

Poly Network є платформою, яка прагне з'єднати різні блокчейни, щоб вони могли працювати разом. При цьому блокчейн - це ланцюжок записів, на якому базуються різні криптовалюти. Кожна криптовалюта має свій власний блокчейн, і вони різняться між собою.

У Poly Network пригрозили втручанням поліції, але також запропонували хакерам «виробити рішення». У Міністерстві юстиції США і ФБР поки не прокоментували цю ситуацію.

Представники криптоплатформи розмістили можливі онлайн-адреси хакерів і закликали майнерів/криптобіржі занести в чорний список токени, які від них надходять.

Poly Network закликала криптовалютні біржі вносити до чорного списку токени, що надходять із цих адрес, пов'язаних із хакерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів