Поділитись:

"Модерн-Експо" та "Кромберг енд Шуберт" завершили спільний проект (фото)

Середа, 28 вересня 2016, 19:33

Із початком вересня працівники нового німецького заводу "Кромберг енд Шуберт", який розташувався в Житомирі, отримали змогу смакувати ланчами на території компанії. "Модерн-Експо" повністю обладнала приміщення їдальні свого ділового партнера.

Про це повідомили у прес-службі "Модерн-Експо".

"Кромберг енд Шуберт" – це німецька компанія зі 100-літньою історією. На сьогоднішній день більше 30 потужних заводів створюють 40 000 робочих місць у 18країнах світу. Підприємство займається виготовленням електричних бортових кабельних систем для автомобілів, зосібна для таких всесвітньо відомих брендів, як Mercedes, Volkswagen, BMW та Audi.

В Україні "Кромберг енд Шуберт" веде успішний бізнес вже більше 10 років. Досягнення Луцького виробництва увінчалося відкриттям нового заводу в Житомирі. Підприємство може похизуватися вражаючими площами, новітнім устаткуванням та кількістю працівників, число яких складає 5 000. У створенні належних умов праці, важливо задовольнити потреби кожного, а сучасна їдальня – є гарантією успіху та продуктивності співробітників.

Партнером компанії "Кромберг енд Шуберт Житомир" став міжнародний холдинг Модерн-Експо, який відповідально підійшов до питання організації процесів їдальні. При розробці проекту були враховані такі типи приміщень: складські, технічні, виробничі, адміністративно-побутові та приміщення для відвідувачів. Загальна територія їдальні склала 534 м², з яких 270 м² — виробнича зона.

Згідно концепції та технологічного процесу, фахівці компанії Модерн-Експо запропонували кращі рішення для кейтерингу. Відтепер Житомирське підприємство поповнилося всім необхідним для кухні. До проекту увійшло: нейтральне, холодильне, теплове та електромеханічне устаткування. Усі монтажні та пусконалагоджувальні процеси виконала команда Модерн-Експо. Більше того, по закінченню встановлювальних робіт, фахівці компанії провели навчання персоналу по роботі з поставленим обладнанням.

Співпраця з впливовими світовими компаніями надихає на реалізацію цікавих проектів та досягнення все нових вершин. Модерн-Експо неодноразово підтверджує свою спроможність називатися лідером з виробництва та постачання торгівельного обладнання.

Надрукувати
мітки:
коментарів