Поділитись:

Луцькрада звернулась до Авакова щодо криміногенної ситуації в місті

Середа, 28 вересня 2016, 15:04

Серед основних причин, через які звернулись до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, називають невдалий процес переатестації.

Депутатський корпус підготував звернення до міністра внутрішніх справ України Авакова щодо рівня злочинності та криміногенної ситуації у місті Луцьку. Про це йшлося 28 вересня під час сесії Луцькради.

Депутат Луцькради Ігор Поліщук зачитав текст звернення й зазначив, що, заслухавши інформацію начальника Луцького ВП ГУ НП у Волинській області та в.о. керівника Луцької місцевої прокуратури, зробив певні висновки. Зокрема, за словами Поліщука, причинами зростання рівня злочинності в місті та низького рівня розкриття кримінальних правопорушень є невдалий та незрозумілий процес проведення переатестації працівників поліції.

"Згідно з довідкою, яку надала прокуратура, штат міськвідділку звільнився майже удівічі. 200 справ на 12 слідчих – це нереальне навантаження, яке унеможливлює проведення якісного слідства", – сказав Ігор Поліщук.

Ігор Поліщук назвав переатестацію невдалою. Натомість депутат Луцькради Тарас Шляхтич зауважив, що це оціночні судження окремої людини, і не варто їх подавати в запиті, бо не всі лучани вважають переатестацію невдалою. Однак його зауваження не взяли до уваги.

Загалом звернення депутати підтримали.

Надрукувати
мітки:
коментарів