Поділитись:

Пішла з дому серед ночі: на Волині розшукують бабусю (фото)

Субота, 07 серпня 2021, 17:41
Пішла з дому серед ночі: на Волині розшукують бабусю (фото)

Поліцейські розшукують безвісти зниклу 81-річну мешканку Луцького району. Жінка пішла з дому посеред ночі.

Про це інформує пресслужба Національної поліції у Волинській області.

Співробітники поліції встановлюють місцезнаходження Бортник Марії Григорівни, 1 червня 1940 року народження, жительки села Куликовичі Луцького району.

Жінка в ніч з 5 по 6 серпня пішла з дому у невідомому напрямку, де знаходиться нині – невідомо.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про ймовірне місце перебування розшукуваної, поліція просить невідкладно повідомити за номерами телефонів: 380509786838 або 102.

Пішла з дому серед ночі: на Волині розшукують бабусю (фото)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що волинські поліцейські оголосили у розшук 30-річну лучанку, яка пішла з дому ще 14 липня і не повернулася. Співробітники поліції Волині встановлюють місцезнаходження Альони Снєсар, 1991 року народження, жительки міста Луцьк. 

До слова, у Ковелі розшукали 63-річного пенсіонера, який зник ще в березні і відійшов від домівки більше, як за 200 кілометрів. Зараз дідусь уже вдома, поряд із рідними.

Пенсіонер має проблеми із втратою пам’яті, і раніше він уже зникав ненадовго. Тож коли у березні дідусь учергове пішов з дому, родичі спочатку шукали його самостійно. Та коли це не дало результатів, сестра зниклого звернулась із заявою до поліції. Правоохоронці оголосили чоловіка в розшук, та першочергові результати пошуків результату не дали – ніхто пенсіонера ніде не бачив.

Однак поліцейський офіцер Ямпільської тергромади Олег Палига, на території обслуговування якого  проживав зниклий, не припиняв активні пошуки. І знайшов дідуся аж у Ковелі Волинської області — за більш як 200 кілометрів від домівки. 

Як виявилось, зниклий декілька місяців мандрував країною, аж поки не опинився на Волині. Він нічого про себе не розповідав, не мав документів. Але чоловіка прихистили у місцевій лікарні, де його і розшукали.

Зараз пенсіонер уже вдома, поряд з рідними. Вони дякують медикам і правоохоронцям за небайдужість до їхньої близької людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів