Поділитись:

Офіційно: хто очолить Національну Збірну після Шевченка

Субота, 07 серпня 2021, 15:16

Голова комітету збірних УАФ Мирон Маркевич заявив, що новим головним тренером національної команди України після відставки Андрія Шевченка стане Сергій Ребров.

Про це Маркевич сказав у коментарі сайту Meta-ratings.com.ua.

"Користуючись нагодою, хочу побажати Сергію Реброву, якого 9 серпня призначать новим головним тренером національної збірної України, успіхів. Він на мою підтримку завжди може розраховувати", - заявив Маркевич.

Сам же Маркевич вирішив піти з Української асоціації футболу. Він підкреслив, що вірою і правдою служив українському футболу п'ять років, займаючи цю посаду в УАФ, проте ще хоче попрацювати тренером:

«Після закінчення чемпіонату Європи мене все частіше переслідувала думка, що я ще не сказав свого останнього слова, як тренер. Тому і вирішив, що з роботою функціонера пора закінчувати», –  зазначив Маркевич.

Як повідомляє в Twitter журналіст Ігор Бурбас, Маркевич заявив, що УАФ не пропонувала йому очолити збірну України:

"Мені навіть не пропонували збірну. Просто поставили перед фактом, що тренером буде Ребров. Сказали і далі очолювати комітет. Я подав у відставку".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Андрію Шевченку знайшли заміну. Про те, що головним тренером Збірної стане Сергій Ребров повідомляв champion.com.ua, посилаючись на власні джерела. Однак, офіційного підтвердження цієї інформації тоді не було. Перед початком цього сезону Ребров очолював футбольний клуб «Аль-Айн».

Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко повідомив про закінчення терміну контракту із національною командою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів