Поділитись:

На Волині жінка замовила колишнього чоловіка кілеру

Субота, 07 серпня 2021, 10:37
На Волині жінка замовила колишнього чоловіка кілеру

На Волині затримали жінку, яка найняла кілера для колишнього чоловіка.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

Під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури слідчі СУ ГУНП у Волинській області спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НПУ викрили жительку одного із сіл Ковельського району, яка організувала за винагороду замовне вбивство свого колишнього чоловіка.

Завдяки вчасно отриманій інформації правоохоронці провели імітацію вчинення вбивства і затримали здовмисницю в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України при передачі «кілеру» частини винагороди за виконану роботу.

Тривають першочергові слідчі дії. Вирішуються питання про повідомлення затриманій про підозру в організації закінченого замаху на вбивство, вчинене на замовлення (ч. 2 ст. 15, ч.3 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України) та про обрання їй запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за вбивство односельця волинянин втрапив за ґрати на вісім років. Слідство встановило, що ввечері 28 жовтня 2020 року нетверезий чоловік у розпал сварки вдарив ножем у груди 52-річного односельця. Потерпілий помер на місці.

Згодом правоохоронці під час обшуку в оселі обвинуваченого знайшли також боєприпаси, які він придбав та зберігав без передбаченого законом дозволу.

Маневицький районний суд визнав волинянина винним у вчинені цих злочинів та призначив йому покарання у виді 8 років позбавлення волі. Підкреслюється, шо прокурори оскаржать цей вирок, вимагаючи суворішого покарання для вбивці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024