Поділитись:

Лучанок кличуть на «Мама бранч» у «Промені»*

П'ятниця, 06 серпня 2021, 18:11
Лучанок кличуть на «Мама бранч» у «Промені»*

Уже цієї неділі, 8 серпня, у Луцьку стартує особлива подія цього літа – «МАМА БРАНЧ».

«Надихаючі спікери, красиве товариство, фотозони, ігристе та частування, професійні фотографи, повний релакс та море емоцій для мам!», – обіцяють організатори.

Окремої уваги заслуговує 5-годинна розважальна програма для дітей віком від 5 до 10 років з морем розваг та смаколиками, майстер-класом з приготування піци, арттерапією з психологом.

Таймінг заходу для мам 

  • 12:00-12:15 — збір гостей;
  • 12:15-12:30 — промова організаторів «МАМА БРАНЧ» Марії Мєкшенкової та Дарини Самолюк;
  • 12:25-13:00 — презентація гри «PlayDay» про дисципліну з любов’ю від Aliza Wildberry;
  • 13:00-13:55 — виступ Дарини Самолюк про мотивацію дітей;
  • 13:55-14:25 — перерва на каву-брейк з майстер-класом з приготування церемоніальної матчі від Наталки Попової;
  • 14:25-15:05 — виступ засновниці Ювелірного Дому Zarina Наталії Нетовкіної про материнство, яке надихає реалізовуватися;
  • 15:05-15:55 — виступ Катерини Ковальчук про відчуття стилю, смаку та базовий гардероб;
  • 15:55 -16:10 — виступ Оксани Вишницької про натхненні newborn-фотосесії;
  • 16:10 -17:00 — розіграш подарунків, DJ, фотосети та ігристе Fragolino з смаколиками від Ring coffee.

Таймінг розваг для дітей:

  • 12:00-13:00 — інтерактив «Казка під ковдрою зі смаколиками»;
  • 13:00-14:00 — кулінарний майстер-клас з приготування піци від дитячого кафе «Чорничне»;
  • 14:00-14:40 — бульбашкове шоу від Назара Кучера;
  • 15:00-16:00 — арттерапія від школи лідерства Rabbifox;
  • 16:00-17:00 — розваги в ігрових зонах з аніматорами.

 
«Мабуть, найочікуванішим є розіграш подарунків від цілої плеяди потужних спонсорів, який передбачається на заході та заслуговує окремої уваги.

Отож, з нами  Mr. SCRUBBER  —  це компанія, яка займається виготовленням натуральної косметики та дарує дуже вартісний та крутий б'юті бокс. Сервіс подарунків Lyba презентує три сертифікати, серед яких вечеря на двох з морепродуктами, вартістю 1500 грн.. Компанія Ямадіс, яка є офіційним представником в Україні гіпоалергенної продукції для усієї сім‘ї дарує набір дитячої косметики та бокс гіпоалергенних засобів для прання, а ще гелеві антисептики кожній учасниці.

Наші партнери newborn фотограф Оксана Вишницька та дизайнер одягу Катя Ковальчук дарують сертифікати номіналом 1000 грн. на свої послуги. Салон краси Cloud7 презентує два вартісні подарунки на честь свого відкриття. Наш спеціальний гість  —  засновниця Ювелірного Дому Zarinа Наталья Нетовкіна подарує три срібні прикраси. Магазин корейської косметики Smart beauty надає три сертифікати номіналом 500 грн. і брендовий б‘юті бокс із доглядовою косметикою від всесвітньовідомого корейського бренду May Island. 

Нас підтримують частуванням та подарунками: дитяче кафе Чорничне, ресторан-караоке George club, кав‘ярня Spice room, Ring Coffee, ресторан готель Колобок, кафе Ґіндза, а ТМ Veroni Di Marko пригощатиме ігристим Фраголіно. 
Дизайнер та засновниця студії брендингу YellowGen Alize Wildberry розіграє дві неймовірно цікаві авторські гри Playday та дуже вартісний сертифікат на ребрендинг. 

Тішать подарунки від приватного дитячого садочку Тік Так  —  це два сертифікати на місяць безкоштовних відвідувань, а також дві абетки та три ростоміри автором яких є засновниця садочку Лілія Данилюк. Школа лідерства Rabbifox та дошкільний заклад Newg також підготували абонементи на безкоштовне відвідування занять. 

Катерина Власюк, засновниця бренду My curly Ann порадує гостей неймовірними авторськими дитячими аксесуарами, а бренд Smart bee, який виготовляє бізіборди розіграє сертифікат на 1500 грн. ДК Смугастий носоріг надає дуже багато подарунків та забезпечує дитячу програму морем розваг, цікавинок та яскравими декораціями. Наш партнер Назар Кучер проведе неймовірно феєричне бульбашкове шоу. Сервіс Coffее Nanny підготували сертифікат на 1 годину послуг няні кожній учасниці та сертифікат "Няня повного дня". 

З нами також: кінотеатр Multiplex, центр китайської медицини Yao Wang, книгарня Руніка, магазин меблів Ренуар, швейцарська косметика Vivasan», – додали організатори.

Надрукувати
мітки:
коментарів