Поділитись:

Правоохоронці Волині затримали групу зловмисників (фото, відео)

Середа, 04 серпня 2021, 20:30

Угрупування із трьох осіб правоохоронці затримали сьогодні, під час вчинення ними чергового злочину. Слідчі дії тривають.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Співробітники управління карного розшуку протягом кількох місяців проводили заходи, спрямованні на документування злочинної діяльності групи. Слідчі дії проводилися у рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 4 серпня, у Ковелі співробітники управління карного розшуку області у співпраці із слідчими слідчого управління та місцевої поліції під процесуальним керівництвом прокуратури за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД затримали зловмисників на гарячому після крадіжки цінностей із сейфу 45-річного волинянина.

Усі правопорушники волиняни, вони у минулому притягувалися до кримінальної відповідальності. Організатор угрупування – місцевий «кримінальний авторитет», йому 65 років.

«Вирішується питання про затримання зловмисників у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після оголошення їм підозри, слідчі клопотатимуть про обрання запобіжного заходу. Зараз триває низка санкціонованих обшуків з метою збору доказової бази злочинної діяльності групи на території міста Ковеля та області», – зазначив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Встановлено, що затримані причетні до щонайменше п’яти злочинів майнового характеру, вчинених у 2021 році на території Волині.

Нині правоохоронці встановлюють причетність цих осіб до вчинення інших кримінальних правопорушень на території Волинської області. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів