Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 3 серпня

Вівторок, 03 серпня 2021, 23:45

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок, 3 серпня, найбільше читав про:

ПРО ПЕРЕПОЛОХ НА ПРОСПЕККТІ МОЛОДІ

У квартирі багатоповерхівки, що на проспекті Молоді, зачинився чоловік, та погрожував що спалить помешкання. Інцидент трапився 3 серпня. Відомо, що у квартирі разом із чоловіком була зачинена ще й жінка, якій, зі слів очевидців, він погрожував. На місце прибули рятувальники та кілька екіпажів поліції. Агресивного чоловіка затримали, ніхто не постраждав.

ПРО ДТП НА ПІВНІЧНОМУ РИНКУ

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на вулиці Єршова, поблизу Північного ринку. Свідки зазначають, що автомобіль чорного кольору «вольво» в'їхав у тролейбус. Через ДТП рух автотранспорту був ускладнений.У результаті цього випадку ніхто, крім транспортних засобів, не постраждав.

ПРО ХРЕСНИЙ ХІД УПЦ (МП)

Волинська єпархія Упраїнської православної церкви Московського патріархату проводить щорічний Хресний хід, який має пройти вулицями Луцька. Хресний хід в обласному центрі повинен відбудеться у неділю, 8 серпня. Хода вирушить від кафедрального собору Всіх Святих землі Волинської до Свято-Покровського храму Луцька. Початок – о 15:00 год. 

Нагадаємо, Українська православна церква Московського патріархату 27-28 липня провела в Києві Хресну ходу до 1033-ї річниці хрещення Русі. Автомобільний рух в частині столиці перекрили, тож у місті зібралися величезні затори – їх оцінили як 10-бальні. У зв'язку з цим кияни нарікали на те, що не можуть потрапити на роботу. 

Інші важливі та цікаві новини: