Поділитись:

Подарунок для кожної: у Луцьку проведуть «Мама бранч»*

Вівторок, 03 серпня 2021, 18:15

8 серпня у Луцьку відбудеться особлива подія цього літа – «Мама бранч». Спікери, красиве товариство, фотозони, ігри та частування, професійні фотографи, повний релакс та море емоцій для мам. Також передбачена розважальна програма та частування для дітей від 5 до 10 років.

Мабуть, найочікуванішим є розіграш подарунків від цілої плеяди потужних спонсорів, який передбачається на заході та заслуговує окремої уваги. Отож, з нами Mr. SCRUBBER – це компанія, яка займається виготовленням натуральної косметики та дарує нам дуже вартісний та крутий б‘юті бокс. Сервіс подарунків Lyba презентує три сертифікати, серед яких вечеря на двох з морепродуктами, вартістю 1500 грн. Наші партнери newborn фотограф Оксана Вишницька та дизайнер одягу Катя Ковальчук дарують сертифікати номіналом 1000 грн на свої послуги. Салон краси Cloud презентує два вартісні подуранки на честь свого відкриття. Наш спеціальний гість, засновниця ювелірного дому Zarinа Наталія Нетовкіна, підготувала щось особливе для гостей заходу. Магазин корейської косметики Smart beauty надає три сертифікати номіналом 500 грн і брендовий б‘юті бокс із доглядовою косметикою від всесвітньовідомого корейського бренду May Island. Нас підтримують частуванням та подарунками: дитяче кафе "Чорничне", ресторан-караоке "George club", кав‘ярня "Spice room", Ring Coffee, ресторан-готель "Колобок", кафе "Ґіндза", а ТМ Veroni Di Marko пригощатиме ігристим "Фраголіно". Дизайнер та засновниця студії брендингу YellowGen Alize Wildberry розіграє дві неймовірно цікаві авторські гри Playday та дуже вартісний сертифікат на ребрендинг. Тішать подарунки від приватного дитячого садочку "Тік Так", дошкільного закладу "Newg" та школи лідерства "Rabbifox"–  це абонименти на безкоштовне відвідування занять. Катерина Власюк, засновниця бренду My curly Ann, порадує гостей неймовірними авторськими дитячими аксесуарами, а бренд Smart bee, який виготовляє бізіборди, розіграє сертифікат на 1500 грн. ДК "Смугастий носоріг" надає дуже багато подарунків та забезпечує дитячу програму морем розваг, цікавинок та яскравими декораціями. Наш партнер Назар Кучер проведе неймовірно феєричне бульбашкове шоу. Сервіс Coffее Nanny підготував подарунки для кожної гості заходу. З нами також: кінотеатр Multiplex, центр китайської медицини Yao Wang, книгарня "Руніка", магазин меблів "Ренуар", швейцарська косметика Vivasan.

Жодна гостя не залишиться без подарунків та сюрпризів. Це буде особливий день, який наповнить усіх морем позитиву, яскравими враженнями та вибуховими емоціями.

Для реєстрації телефонуйте на номер тел: +38 (066) 755 07 57.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
13 лютого 2024
07 лютого 2024
20 грудня 2023
16 грудня 2023
06 грудня 2023
27 жовтня 2023
16 квітня 2023
28 грудня 2022
21 грудня 2022