Поділитись:

Порушив ПДР: на Волині затримали чоловіка, який перебував у розшуку

Вівторок, 03 серпня 2021, 10:21
Порушив ПДР: на Волині затримали чоловіка, який перебував у розшуку

фото ілюстративне

Волинські патрульні виявили та передали слідчим чоловіка, який перебував у розшуку.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

Вчора, 2 серпня, близько 19:00 години на стаціонарному посту "Маневичі" за порушення ПДР волинські патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Golf.

Під час перевірки документів 40-річного чоловіка поліцейські встановили, що громадянин перебуває у розшуку Мелітопольським районним управлінням поліції ГУ НП в Запорізькій області.

Патрульні склали адміністративні матеріали відповідно до вчинених правопорушень та викликали на місце події слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події.

А в неділю, 1 серпня, під час вимірювання дотримання швидкісного режиму на автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне у селі Струмівка патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Passat, який рухався у населеному пункті зі швидкістю 89 км/год. При цьому водій розмовляв телефоном і не був пристебнутий паском безпеки.

Під час спілкування з керманичем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння у присутності свідків на місці події. Результат – 1,81 проміле, що у дев'ять разів перевищує допустиму норму. Однак порушник з результатом не погодився і відмовився пройти огляд у медичному закладі.

Патрульні склали на водія сім адміністративних матеріалів: за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину), ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки), ч. 6 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в Україні), ч. 2 ст. 122 (Користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без поліса обов’язкового страхування) та 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів