Поділитись:

У центрі Луцька через ДТП ускладнений рух автотранспорту (фото)

Понеділок, 02 серпня 2021, 17:54
У центрі Луцька через ДТП ускладнений рух автотранспорту (фото)

У центральній частині Луцька сталась дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків, через яку дещо ускладнений рух автотранспорту.

Фото з місця автопригоди надіслали ІА «Конкурент» очевидці.

ДТП сталася у понеділок, 2 липня, близько 17:30 на розі вулиць Словацького і Шевченка, поблизу ресторану Show Bazilik. Перед пішохідним переходом червона Audi врізалась у Volkswagen чорного кольору. Автівки зазнали незначних механічних ушкоджень.

Через дорожньо-транспортну пригоду на Шевченка ускладнений рух автотранспорту: водіям доводиться об'їжджати місце зіткнення по смузі зустрічного руху.

У центрі Луцька через ДТП ускладнений рух автотранспорту (фото)У центрі Луцька через ДТП ускладнений рух автотранспорту (фото)У центрі Луцька через ДТП ускладнений рух автотранспорту (фото)У центрі Луцька через ДТП ускладнений рух автотранспорту (фото)У центрі Луцька через ДТП ускладнений рух автотранспорту (фото)У центрі Луцька через ДТП ускладнений рух автотранспорту (фото)

Нагадаємо, у понеділок, 2 серпня, близько 12:30, на вулиці Ковельскій у Луцьку, поруч із перехрестям з вулицею Шевченка сталася подвійна ДТП.

Патрульні отримали інформацію про аварію близько 13:00. На місці інциденту інспектори встановили, що водій легковика Volkswagen Passat рухався з вулиці Ковельської і збирався повернути ліворуч на вулицю Шкільну. Він не надав перевагу в русі автомобілю Mercedes-Benz E 300, який рухався в зустрічному напрямку, і припустив з ним зіткнення.. Від удару «фольксваген» розвернуло і він зіткнувся з Renault Logan, який стояв у лівій смузі зустрічного напрямку.

На щастя, ніхто не травмувався, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

На винуватця ДТП патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів