Волинянина, який побив неповнолітнього, хочуть тримати під вартою

Понеділок, 02 серпня 2021, 17:42

фото ілюстративне

Прокурори наполягають на взятті під варту волинянина, який побив неповнолітнього у Ковелі.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Прокурори Ковельської окружної прокуратури наполягатимуть на обранні 20-річному волинянину, підозрюваному у заподіянні 17-річному підлітку тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст. 121 КК України), запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідство вважає, що над ранок 31 липня 2021 року на вулиці у Ковелі молодик жорстоко побив неповнолітнього, завдавши важких травм. Йому повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Санкцією ч.1 ст. 121 КК України за умисне тяжке тілесне ушкодження передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо: у суботу, 31 липня, близько 4:00 до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні з численними травмами доставили 16-річного мешканця Ковеля: ймовірно, хлопця побили. Правоохоронці з’ясували, що інцидент між хлопцем та невідомим трапився біля одного із розважальних закладів Ковеля. Співробітники управління карного розшуку спільно з відділом кримінальної поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий місцевий мешканець. Нині нападник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: