Поділитись:

Смачні акції на фудкорті Grand Central у РЦ «Промінь» (фото)*

Понеділок, 02 серпня 2021, 18:33

На фудкорті Grand Central у РЦ «Промінь» на четвертому поверсі знаходиться 10 різноманітних закладів, кожен з яких має широку карту страв. Тут поєднується італійська, американська, тайська, україно-кавказська та японська кухні. У всіх закладів є постійні акції, пропозиції, особливі новинки, а також пропонують сезонні страви та напої.

«Ми для вас підібрали найкраще», – запевнили на фудкорті.

Хумус і я – страви близькосхідної кухні

«Хумус і я» - це перший у Луцьку заклад близькосхідної кухні. Тут подають такі страви як фалафель, різноманітні піти, шакшука, хала та інших специфічні незвичні для нас страви. Ті хто ще не куштував ніяких з перелічених страв мають можливість познайомитись із ними тут.

Sushi Yummy – смачні суші

У закладі є вигідні пропозиції для гостей, не пропустіть і встигніть ними скористатись:

  • на всі замовлення суші з собою діє знижка 15%;
  • -20% в день народження.

The SpiceRoom – кав’ярня «третьої хвилі»

The Spiceroom – одна з найкращих кав’ярень України за версією City Coffee Guide. Сюди їдуть з усіх куточків міста на горнятко кави, і це дійсно привід пишатися таким місцем у Луцьку. 

У The SpiceRoom ви можете скуштувати хорошу та смачну каву. Якщо ви не маєте можливості особисто прийти в заклад та спробувати тут каву, заклад пропонує безкоштовну доставку по Луцьку. В закладі є прохолоджуючі напої, якіі покращують настрій на цілий день. 

Для студентів діє знижка -10% на всю каву.

Гінза – страви японської кухні

В закладі ви можете скуштувати рис з запеченою куркою або качкою та манго для тих, кому не вистачає сонця, рамен на качино-індичому бульйоні з пряною качкою і з усім, що любиш та багато іншої справжніх японських страв.

А ще тут є справжні ґедза з качкою, лососем та іншими інгредієнтами, локшина wok з морепродуктами, і просто неймовірно смачний рамен.

Увага! В закладі страви мають величезні розміри!

Route 66 – американські бургери

Ви давно мріяли відчути справжній смак Америки? Тоді вам в Cafe Route 66! В меню Cafe Route 66 зібрані найкращі рецепти бургерів з різних штатів Америки. Відвідавши Cafe Route 66, ви поринете в атмосферу американської культури та зможете скуштувати її традиції. 

«Запрошуємо вас на наш незвичний фудкорт, адже тут є багато різноманітних закладів і меню, які вас приємно вразять, а також у всіх закладах діють постійні пропозиції, акції та знижки на обіди. Тут смачно щодня і у будь-який настрій.
На фудкорті завжди є з чого обирати.
Запрошуємо!», – додали у Grand Central.

Фудкорт Grand Central Food Terminal.
РЦ «Промінь», 4-й поверх.
Щодня з 8 ранку.

Надрукувати
мітки:
коментарів