Поділитись:

Відомо, яким автошколам на Волині можна довіряти

Вівторок, 27 вересня 2016, 15:51

У Волинській області діють 28 акредитованих закладів з підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації водіїв.

Загальноукраїнський перелік акредитованих автошкіл, які мають право навчати майбутніх водіїв та відповідають усім вимогам і стандартам, оприлюднили у сервісних центрах МВС,– повідомляє прес-служба РСЦ МВС у Волинській області.

Цей перелік буде постійно поновлюватись, відповідно до результатів роботи акредитаційної комісії.

Ознайомитись з переліком акредитованих автошкіл можна за посиланням.

Довідка:

Акредитація надається за результатами аналізу поданих документів, зокрема, щодо права закладу на користування транспортними засобами, приміщеннями та земельними ділянками для підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації водіїв; відомостей про склад спеціалістів закладу, їх освіту, кваліфікацію, атестацію, а також відомостей про матеріально-технічну базу закладу; робочих програм і планів з підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації водіїв та ін. Відтак державна акредитація є своєрідною гарантією якості послуг, що надаватиме конкретно визначена автошкола.

Державна акредитація закладу та атестація його спеціалістів, проводиться територіальним органом з надання сервісних послуг МВС не рідше ніж один раз на п'ять років та є основною формою державного контролю діяльності закладу.

Надрукувати
мітки:
коментарів