Поділитись:

Мер Володимира-Волинського розкритикував ремонт доріг у місті

Вівторок, 27 вересня 2016, 14:54
Мер Володимира-Волинського розкритикував ремонт доріг у місті

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк висловив обурення ходом ремонтних робіт у місті. Підвищеним тоном міський голова перерахував об'єкти, де на його думку незадовільними темпами йдуть роботи, а саме: тротуар на Луцькій, ремонт дорожнього покриття на вулиці Ковельській та приміщення центру зайнятості.

Про це пише Буг.

"Хоч був у відпусці, але ситуацію я контролював і вже в п'ятницю знав, що от по Луцькій припинили роботи, Ковельська йде дуже повільно, також знав що по біржі праці немає жодного учасника на тендер. Але це все так складається впритик, як будь-то хтось підставляє. Я вимушений був перервати відпустку і провожу тут розборки. От що з центром зайнятості? От найдіть когось сьогодні, щоб за листопад і грудень освоїв 6-ть мільйонів…" – наголосив він.

У місті до завершення 2016-го року планують провести капітальний ремонт вулиці Ковельської, завершити роботи по облаштуванню тротуару на Луцькій вулиці, добудувати 44-х квартирний будинок для військвослужбовців та завершити ремонт Центру зайнятості.

"Мене особливо тривожить оці 6,3 мільйони гривень виділені на ремонт приміщення біржі праці. Я не можу зрозуміти обласного керівництва, пані Кучмук, як так халатно відноситись? Ми з трудом 2 роки писали, вмовляли і випросили ці кошти, а пані Кучмук якось так халатно віднеслась. " – додав мер міста.

Щодо облаштування тротуару на вулиці Луцькій, мер наголосив на тому, що за тиждень працівники підрядної організації могли б викласти 150 метрів бруківкою, а по факту роботи "не зрушили з місця". Мер зазначив, що працівники розпочинають лише о 9-й годині ранку виходити на об'єкт. Петро Саганюк повідомив, що поставить ультиматум підряднику "або будуть робити, або не будуть робити".

Міський голова наголосив, що керівники управлінь повинні розібратись на котрі об'єкти є виготовлена ПКД та чітко бачити, які роботи необхідно ще виконати. Мер додав, що станом на кінець вересня орієнтовно не освоєно 10-ть мільйонів гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 квітня 2024
25 березня 2024
29 січня 2024
04 грудня 2023
19:19
13 листопада 2023
11 жовтня 2023
03 жовтня 2023
19 серпня 2023
03 серпня 2023
07 червня 2023