Поділитись:

З волинянки «зняли порчу» за 700 гривень і сережки

Четвер, 29 липня 2021, 11:35
З волинянки «зняли порчу» за 700 гривень і сережки

фото ілюстративне

У Камінь-Каширському районі поліцейські викрили двох шахрайок, які ошукали 35-річну жінку.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 28 липня, дві жінки ошукали 35-річну жительку села Люб’язь Камінь-Каширського району. Під приводом зняття порчі у жінки видурили 700 грн та золоті сережки. Оговтавшись, потерпіла негайно повідомила про інцидент в поліцію.

Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїли 43-річна жителька Житомирської та 48-річна жителька Рівненської областей. Речі, здобуті злочинним шляхом, вилучили.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Йдеться про шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк від одного до двох років, обмеження волі на строк до п'яти років, або до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо: нещодавно У Ковельському районі викрили волинянку, яка ошукала пенсіонерку. У місцевому парку спритниця під приводом «зняття порчі» з жінки заволоділа її золотою каблучкою. Через декілька днів вони знову зустрілися. Цього разу потерпіла після ритуалу «зняття порчі» залишилась без золотого ланцюжка з хрестиком. Сума завданих жінці збитків становить 15 500 гривень. Особу зловмисниці встановили: нею виявилась 29-річна жителька Володимир-Волинського району. Прикраси жінка встигла продати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів