Поділитись:

У Луцьку прощатимуться з легендарним футболістом «Волині» Володимиром Диким (відео)

Четвер, 29 липня 2021, 10:57
У Луцьку прощатимуться з легендарним футболістом «Волині» Володимиром Диким (відео)

У Луцьку прощатимуться із легендарним футболістом  «Волині» Володимиром Диким. Панахида відбудеться у Домі панахиди у четвер, 29 липня, з 14:00 до 16:00.

Про це повідомляє пресслужба ФК ФК «Волинь».

Володимир Дикий народився 15 лютого 1962 року у Червонограді на Львівщині. З 1979 року виступав на позиції нападника за львівські «Карпати». Пізніше також грав за харківський «Металіст», тернопільську «Ниву» та «Нафтовик» з Охтирки.

За ФК «Волинь» почав виступати з 1988 року і саме у складі волинської команди провів найбільше матчів – 284, в яких забив 84 голи. У 1996-1997 виступав за рівненський «Верес». Встиг зіграти 36 ігор та відзначитись одним голом. Загалом за кар’єру футболіста Володимир Дикий зіграв 516 офіційних матчів та забив 108 голів. Пізніше продовжив кар’єру у якості тренера в ФК «Волинь».

В історію ФК «Волинь» Володимир Дикий як один із найбільш легендарних гравців, який доклав немалу долю участі в успіх команди.

«Саме Володимир Дикий був одним із творців вагомого успіху в історії «Хрестоносців» – перемоги у Другій лізі союзного чемпіонату 1989 року, а також постійним бомбардиром «Волині». Протягом останніх років був улюбленим тренером дитячої групи, яка цьогоріч дебютуватиме в Еліт-лізі ДЮФЛУ, а наступного року йому мало виповнитися 60 років…», - йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

До слова, раніше повідомлялося, що Футбольний клуб «Волинь» продовжує втрачати гравців основного складу. Ще четверо футболістів вирішили спробувати свої сили у інших командах. Зокрема Іван Цюпа припинив співпрацю з «хрестоносцями» після трьох років проведених у Луцьку. Торік оборонець за 27 матчів відзначився двома голами. Також «Волинь» швидше за все залишать капітан лучан Сергій Сімінін, півзахисники Владислав Приймак та Амбросій Чачуа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів