Поділитись:

Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)

Вівторок, 27 липня 2021, 19:30
Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)

У міському парку в Ківерцях відремонтували громадську вбиральню. 

Про це у вівторок, 27 липня повідомили на фейсбук-сторінці Ківерцівської міської ради. 

"Протягом багатьох років громадська вбиральня, що розміщена на території міського парку, вважалася діючою, та, на жаль, аварійний стан та антисанітарні умови не дозволяли жителям використовувати вбиральню в необхідних цілях. Тож було прийнято нагальне рішення щодо реставрації та капітального ремонту вбиральні", – пишуть у пресслужбі міськради.  

У приміщенні замінили дах, будівлю обгородили, встановили дерев'яні двері та рукомийники. Всередині туалет вимостили світлою рожевою плиткою. Також комунальники викачали нечистоти та провели санітарне очищення всього приміщення вбиральні. Контролювати та підтримувати чистоту у туалеті будуть працівники МВУ ЖКГ.

"Забезпечення гідних та комфортних умов життя – одне з найважливіших завдань сучасного міста. Наразі ківерчани та гості міста не мають можливості реалізувати базові людські потреби, в тому числі відвідувати міські вбиральні. Ця проблема – варварський та принизливий прояв сучасності, тож в наших інтересах зробити життя у місті комфортним та зручним для найелементарніших людських потреб",– зазначив міський голова Олександр Ковальчук.

Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)

У коментарях під дописом розгорілася дискусія. Частина мешканців міста дякувала владі за роботу, а решта нарікала на явні недоліки вбиральні. Так, користувач Анатолій Матвіюк зіронізував щодо не зовсім естетичного і комфортного вигляду вбиральні. Дехто звернув увагу на те, що плитка буде дуже слизькою, у вбиральні немає освітлення, а також не встановлено трубу для витягування фекальних газів. 

Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)

Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)

Оновлена дірка в підлозі: у Ківерцях відремонтували туалет (фото)

У коментарі журналістам ІА "Конкурент" Олександр Ковальчук відповів, що ремонт вбиральні коштував місту 22 тисячі гривень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів