Поділитись:

Акції та пропозиції від Будинку іграшок, що у «Промені»*

Понеділок, 26 липня 2021, 20:20

Оголосили список акцій та пропозицій літа від Будинку іграшок, що знаходиться на першому поверсі розважального центру «Промінь»

20% знижки на машинки Bruder

1 липня - 29 вересня
Отримайте -20% знижки на машинки Bruder!

Велика і потужна будівельна техніка, яка більше схожа на інопланетних роботів, ніж на звичайні автомобілі, а також спеціальний транспорт служб порятунку, з яким вдається відчути себе справжнім героєм – це те, що захоплює і дорослих, і малюків.

І саме зараз у мережі магазинів «Будинок іграшок» та на сайті bi.ua можна купити іграшкові автомобілі бренду Bruder на 20% дешевше! А що ще потрібно для гри на дворі, та й взагалі для справжнього дитячого щастя!

Не зволікайте і подаруйте малюкам яскравий транспорт вже сьогодні!

Посилання: https://bi.ua/ukr/action/bruder_010721/

Акція 1+1=3 від DJECO!

1 липня - 17 серпня

Купуючи два товари Djeco – отримайте третій у подарунок!

Зустрічайте розваги для всіх: від малюків до дорослих! Даруйте близьким можливість веселого та захопливого дозвілля з пазлами, настільними іграми, хитромудрими головоломками та найрізноманітнішими наборами для творчості!

У нас є чудова новина, адже в магазинах «Будинок іграшок» можна придбати два товари від Djeco та отримати ще один у подарунок. Не чекайте та потіште дітлахів цікавими ігровими комплектами вже сьогодні!

Посилання: https://bi.ua/ukr/action/djeco_010721/

Бендмейти LEGO Vidiyo в подарунок

6 липня - 5 серпня
Купуючи набори LEGO Vidiyo — отримайте у подарунок конструктор-сюрприз LEGO Vidiyo Бендмейти!

Відкрийте нові можливості для юних кліпмейкерів! Створюйте оригінальні музичні відео з цікавими декораціями та запальними виконавцями — Ламою, Роботом, Русалкою, Піратом, Єдинорогом чи Прибульцем!

Тож хороша новина для всіх! Придбайте набори з елементами віртуальної реальності LEGO Vidiyo у найрожевіших магазинах «Будинок іграшок» та отримайте конструктор-сюрприз LEGO Vidiyo Бендмейти всього лише за 1 гривню Знімайте веселі відеомікси з казковим металістом Драконом та Феєю фолку! Комбінуйте декорації з конструкторами, втілюйте ідеї у життя та діліться творчістю зі світом вже зараз!

Посилання: https://bi.ua/ukr/action/lego_vidiyo_060721/

До -33% знижки на пазли DoDo

06 липня - 04 серпня

Ваша дитина любить збирати яскраві картини з безлічі дрібних шматочків? Тоді у нас є чудова новина!

Придбайте улюблені пазли DoDo в мережі «Будинок іграшок» зі знижкою до -33%! Серед товарів цього бренду є пазли як для малюків, так і для дітей старшого віку. Пазли DoDo допоможуть у вивченні назв планет, тварин, квітів і професій! А зібрати картину з 500 деталей буде цікаво навіть дорослим!

Тож поспішайте скористатися вигідною пропозицією від «Будинок іграшок»та отримайте до -33% знижки на пазли DoDo!

Посилання: https://bi.ua/ukr/action/dodo_070721/

До -44% на ляльки Steffi & Evi Love

15 липня - 30 серпня

Отримайте до -44% знижки на ляльок Steffi & Evi Love!

Чудовий подарунок для маленьких фанів рольових ігор — ляльки-подружки Штеффі та Еві! Адже вони не тільки мають цікаві та яскраві образи русалки чи принцеси, але й унікальні наряди з кристалами Сваровскі!

У нас є хороша звістка для всіх! Саме у найрожевіших магазинах «Будинок іграшок» можна знайти та придбати улюблених ляльок Steffi & Evi Love зі знижкою до -44%!

Даруйте стильних ляльок-красунь маленьким модницям і модникам вже сьогодні!

Посилання: https://bi.ua/ukr/action/steffi_150721/


До -60% на фігурки Рев та Рамбл

6 травня - 30 серпня

Купуйте улюблені ігрові фігурки Rev&Roll зі знижкою до 60%!

Іграшкові персонажі з мультсеріалу «Рев та Рамбл» не дозволять засумувати! Адже кожна машинка має не лише маленького приятеля, але й особливий характер. Тож дитина може обрати собі унікального компаньйона для веселих пригод і захопливих історій або, навіть, зібрати всю дружню команду!

А зараз ще й хороша новина для всіх прихильників мультфільму — до кінця травня можна придбати свої улюблених героїв Rev and Roll зі знижкою до 60%! У будь-якому магазині мережі «Будинок іграшок», а також на сайті bi.ua.

Подаруйте улюблених персонажів! Щоб їхні пригоди ожили у дитячих руках!

Посилання: https://bi.ua/ukr/action/rev-and-roll_130521/

Знижка до -31% на улюблені бренди

15 липня - 15 вересня

Отримайте до -31 % знижки на іграшки улюблених брендів!

Загубились у виборі особливих подарунків? «Будинок іграшок» завжди готовий прийти на поміч!

Адже неймовірний вибір дитячих товарів на будь-який смак та вік можна знайти саме у найрожевіших магазинах. Отримайте до -31% знижки на улюблені іграшки від популярних брендів — AT-Robot, Scentos, Baby Born, Kiddieland, Technopark та інших!

Цікаві та незвичні конструктори, фантастичні машинки й реалістичні автомоделі, оригінальні ігрові фігурки, креативні набори для творчості та багато-багато цікавинок чекає саме на вас!

Посилання: https://bi.ua/ukr/action/top-brands-160721/

-25% на асортимент ТМ Li'l Woodzeez

15 липня - 31 серпня

Придбайте улюблені іграшки Li'l Woodzeez зі знижкою -25%!

Один із найкращих подарунків для малюка — це казкова історія! Особливо, коли вона оживає в долоньках дитини з чарівними звірятками, що живуть у горішках та мають містечко у магічному лісі!

Збирайте колекцію крихітних звіряток разом із мережею магазинів «Будинок іграшок»! Адже тут можна знайти ігрові набори, будиночки-сюрпризи та фігурки Li'l Woodzeez зі знижкою -25%! Тож не зволікайте та подаруйте дітлахам чарівних маленьких героїв вже сьогодні!

Посилання: https://bi.ua/ukr/action/lilwoodzeez_150721/

30% знижки на трансформерів Metalions

24 грудня-31 серпня

Отримайте 30% знижки на трансформерів Metalions!

Неймовірні перевтілення вже чекають на вас разом із героями-трансформерами! Вони покинули межі свого всесвіту, щоб разом із дітьми вирушити в нові фантастичні пригоди!

Будинок іграшок приготував для вас іграшки-трансформери від бренду Metalions зі знижкою -30%!

Фантазуйте та вигадуйте свої історії для п’ятьох механічних тварин-героїв. А для того, аби отримати найпотужнішого мега-трансформера Металіона Інфініті, необхідно зібрати їх усіх!

Посилання: https://bi.ua/ukr/action/metalions_241220/

Надрукувати
мітки:
коментарів