Поділитись:

Світоліна пробилася в 1/8 Олімпіади в Токіо

Понеділок, 26 липня 2021, 12:53
Світоліна пробилася в 1/8 Олімпіади в Токіо

Перша ракетка України Еліна Світоліна здобула другу перемогу в одиночному розряді на Олімпіаді в Токіо.

Про це повідомляє Українська правда.

У поєдинку другого кола українка обіграла Айлу Томлянович з Австралії: 4-6, 6-3, 6-4.

Світоліна і Томлянович зустрілися на корті вчетверте. За три минулих матчі, які також виграла українка, тенісистка з Австралії взяла тільки один сет.

У третьому раунді Світоліна зіграє з Марією Саккарі з Греції (№ 19 у світовому рейтингу). Гречанка веде 2-1 за особистими зустрічами.

Нагадаємо: у першому колі Еліна Світоліна здолала Лауру Зігемунд з Німеччини.

Раніше дзюдоїстка Дар’я Білодід здобула першу медаль для української збірної на Олімпійських іграх у Токіо. У ваговій категорії до 48 кілограмів 20-річна спортсменка здобула бронзову нагороду, перемігши ізраїльтянку Ширу Рішоні. В 1/8 фіналу українка здолала спортсменку з Сербії Міліцу Ніколіч, а в чвертьфіналі – Катаріну Косту з Португалії. У півфіналі Дар'я Білодід, на жаль, поступилася представниці господарів змагань Фуні Тонакі.

А фехтувальник Ігор Рейзлін в матчі за третє місце Олімпійських ігор у змаганнях шпажистів обіграв італійця Андреа Сантареллі. У півфіналі Рейзлін поступився французу. На шляху до бронзи Рейзлін переміг швейцарців Бенджаміна Штеффена (15:11) та Макс Гейнцера (15:12). А у чвертьфіналі українець виявився сильнішим за єгиптянина Мохамеда Ельсаєда – 15:13.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів