Поділитись:

У центрі Луцька чоловік викупав собаку у фонтані (відео)

Неділя, 25 липня 2021, 16:15
У центрі Луцька чоловік викупав собаку у фонтані (відео)

Лучанин викупав собаку у новому фонтані на Театральній площі. 

Це сталося у суботу, 24 липня, інформує інстаграм-канал "4lutsk". 

Чоловік розмістив собаку маленьких порід на струмінь води. Пес злякався і намагався вирватись. Господар тварини спробував розмістити її на струмені вдруге. Таким чином вода з фонтану помила собаку, і господар просто пішов собі далі. 

Відколи почалася аномальна спека, у фонтані в центрі Луцька все частіше можна побачити людей, які купаються. Дехто приходить сюди, як у басейн – з рушником та резиновими капцями. Щодня у фонтані граються сотні маленьких лучан. 

До слова, в клумбах навколо фонтану на Театральному майдані повисихала новопосаджена зелень. З 12 липня у Луцьку трималася висока температура повітря, яка була спричинена антициклоном, який не давав рухатися фронтам, які йдуть із Західної Європи. 15 липня синоптики у Луцьку зафіксували абсолютний рекорд теплової температури –  + 34,1°C. Востаннє так спекотно було 10 років тому. Очевидно, саме спека вплинула на те, що зелень у клумбах та кущі навколо фонтану, де немає затінку, зів'яли.

Нагадаємо: світломузичний фонтан у центрі Луцька працюватиме п'ять днів на тиждень за наступним графіком:

  • середа, четвер, п’ятниця – із 12:00 до 22:00 з перервою із 16:00 до 16:45;
  • у вихідні та святкові дні – із 11:00 до 23:00 з перервою із 16:00 до 16:45;
  • понеділок-вівторок – дні профілактичних робіт.

Раз на два тижні поруч із фонтаном відбуватимуться виступи луцьких гуртів і танцювальних колективів, інтерактивні шоу, майстер-класи та інші масові заходи, про які ви можете дізнатися з анонсів Луцької міської ради.

З нагоди великих державних свят та інших визначальних дат готуються окремі святкові програми роботи фонтану (згідно з анонсом).

За несприятливих погодних умов робота фонтану може припинятися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024