Поділитись:

У Ковелі самогубець стрибнув з даху Центра зайнятості

Субота, 24 липня 2021, 18:23
У Ковелі самогубець стрибнув з даху Центра зайнятості

У Ковелі чоловік скоїв самогубство, стрибнувши з даху дев'ятиповерхівки, у якій розташований міськрайонний центр зайнятості.

Про це повідомив сайт «Ковель media» з посиланням на власні джерела.

Трагічний випадок стався у п'ятницю, 23 липня, близько 21:30, на вулиці Сагайдачного у Ковелі.

На дах будинку № 6 на вулиці Сагайдачного, на першому поверсі якого розташований Ковельський міськрайонний центр зайнятості, потрапив 32-річний ковельчанин, який проживав поруч, на вулиці Театральній. Після цього чоловік стрибнув вниз із даху дев'ятиповерхівки.

Мотиви фатального вчинку ковельчанина наразі невідомі.

Нагадаємо, нещодавно у Ковелі на вулиці Кониського, 11, жителі 10-поверхового житлового будинку стали свідками того, як посеред білого дня з невідомих причин чоловік вибрався на четвертий поверх багатоповерхівки і втрапив у приміщення, яке використовують для сушіння білизни. Через трохи чоловік вистрибнув з вікна. Його схопив за руку інший чоловік, однак тому вдалося вирватися і він таки зумів стрибнути вниз. Чоловік впав спочатку на дах під'їзду, а звідти – на бруківку у дворі, піднявся і, накульгуючи, побіг.

За інформацією поліції, на цьому його пригоди не завершилися. Того ж дня спритник попався у руки правоохоронців, коли намагався вкрасти смітник. Його затримали за грабіж і вибрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку 40 років, він житель Рівненщини. 

А у Луцьку в ніч на 30 червня, близько першої ночі, чоловік спочатку викинув з вікна дев'ятого поверху чималу кількість книг та інших речей, а тоді вистрибнув сам.Відомо, що спочатку чоловік впав на дерево, а вже тоді – на землю. Ймовірно, це і врятувало йому життя. Після падіння до нього вибігла мати.

Свідками трагедії були чоловіки, які поверталися з перегляду футбольного матчу. Вони і викликали «швидку» та поліцію. Чоловіка госпіталізували у міську лікарню.На місці події працювала слідчо-оперативна група Луцького районного відділу поліції. Кажуть: 22-річний лучанин випав з 9-го поверху із власної необережності. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
17:09
23 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024