Поділитись:

У Луцьку запрацювали світлофори на перехресті Львівської та Потебні (фото)

Субота, 24 липня 2021, 15:20
У Луцьку запрацювали світлофори на перехресті Львівської та Потебні (фото)

В обласному центрі Волині нарешті запрацював світлофор на перехресті вулиць Потебні та Львівської.

Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці.

У Луцьку на перехресті вулиць Потебні та Львівської нещодавно встановили новий світлофорний об'єкт, до сьогодні тривали роботи з їх підключення та налаштування.

Окрім світлофорів, на перехресті облаштували острівці безпеки – засоби заспокоєння руху. Вони покликані змусити водіїв знижувати швидкість.

У Луцьку запрацювали світлофори на перехресті Львівської та Потебні (фото)У Луцьку запрацювали світлофори на перехресті Львівської та Потебні (фото)У Луцьку запрацювали світлофори на перехресті Львівської та Потебні (фото)У Луцьку запрацювали світлофори на перехресті Львівської та Потебні (фото)

Нагадаємо, в кінці травня цього року на вулиці Глушець, біля головного входу в Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки, комунальники облаштовують регульований пішохідний перехід. «Лежачі поліцейські», які були там встановлені для регулювання швидкості руху автотранспорту, демонтували, натомість пішохідний перехід регулюється світлофором з функцією кнопкового виклику «зеленого світла» для пішоходів.

А у березні цього року на облаштування світлофорів на перехресті вулиць Львівської – Потебні у Луцькій міській раді виділили 1 мільйон 625 тисяч гривень. У загальну вартість входить облаштування острівців безпеки та тротуарів та переходів для потреб людей з інвалідністю, а також встановлення світлофорів на виїзді з кожної вулиці на Х-подібному перехресті.

Раніше, у грудні 2020 року, встановили нові світлофорні об'єкти на перехресті вулиць Львівської – Даньшина – Городецької. На небезпечному перехресті встановили новий світлофор, а також доставили транспортні колонки на виїзд та пішохідні колонки, які регулюють рух пішоходів через вулиці Даньшина та Городецьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024