Поділитись:

У Луцьку запрацювали світлофори на перехресті Львівської та Потебні (фото)

Субота, 24 липня 2021, 15:20

В обласному центрі Волині нарешті запрацював світлофор на перехресті вулиць Потебні та Львівської.

Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці.

У Луцьку на перехресті вулиць Потебні та Львівської нещодавно встановили новий світлофорний об'єкт, до сьогодні тривали роботи з їх підключення та налаштування.

Окрім світлофорів, на перехресті облаштували острівці безпеки – засоби заспокоєння руху. Вони покликані змусити водіїв знижувати швидкість.

Нагадаємо, в кінці травня цього року на вулиці Глушець, біля головного входу в Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки, комунальники облаштовують регульований пішохідний перехід. «Лежачі поліцейські», які були там встановлені для регулювання швидкості руху автотранспорту, демонтували, натомість пішохідний перехід регулюється світлофором з функцією кнопкового виклику «зеленого світла» для пішоходів.

А у березні цього року на облаштування світлофорів на перехресті вулиць Львівської – Потебні у Луцькій міській раді виділили 1 мільйон 625 тисяч гривень. У загальну вартість входить облаштування острівців безпеки та тротуарів та переходів для потреб людей з інвалідністю, а також встановлення світлофорів на виїзді з кожної вулиці на Х-подібному перехресті.

Раніше, у грудні 2020 року, встановили нові світлофорні об'єкти на перехресті вулиць Львівської – Даньшина – Городецької. На небезпечному перехресті встановили новий світлофор, а також доставили транспортні колонки на виїзд та пішохідні колонки, які регулюють рух пішоходів через вулиці Даньшина та Городецьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів