В iPhone 7 виявили ще одну проблему

Понеділок, 26 вересня 2016, 15:45

Користувачі, які освоюють нові смартфони Apple, виявили в "сімці" чергову проблему - цього разу вона пов'язана з розмовним динаміком.

Про це інформує Економічна правда з посиланням на iworm.com.ua.

Раніше деякі власники iPhone 7 і 7 Plus скаржилися на дивне шипіння, яке їх смартфони видавали при високому навантаженні.

Проблема навіть отримала власну назву – "Hissgate", і її існування неофіційно підтвердила Apple, зобов'язавши співробітників сервісних центрів міняти "шиплячі" смартфони на нові.

Наступною неприємністю, виявленою в iPhone 7, стала некоректна робота зі смартфоном нових штатних навушників EarPods, а точніше, пульта управління, який в деяких випадках відмовлявся управляти відтворенням звуку. На цю проблему Apple поки ніяк не відреагувала.

В останні ж дні в мережі з'являються скарги користувачів на дивну роботу розмовного динаміка в "сімці".

За їх словами, співрозмовника при телефонній розмові чутно не те щоб погано, але наче з банки або якоїсь іншої закритої ємності. Жити з цим можна, але для iPhone, що завжди славився відмінною якістю передачі звуку при розмові, така поведінка динаміка дійсно є проблемою.

На повідомлення про дивні звуки в розмовному динаміці Apple поки теж не реагує, а тому покупцям iPhone 7 і 7 Plus можна порекомендувати при покупці перевірити звук під час телефонної розмови.