Поділитись:

За розповсюдження порно ковельчанина взяли під варту

Четвер, 22 липня 2021, 16:20

Фото ілюстративне

Мешканця міста Ковель, який займався зберіганням і розповсюдженням порновідео, взяли під варту.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

У суботу, 17 липня, поліцейські затримали 44-річного ковельчанина, який тривалий час за допомогою одного із телефонних месенджерів розповсюджував відеофайли порнографічного змісту.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили мобільний телефон, на якому містились матеріали порнографічного характеру, та за допомогою якого він розповсюджував заборонений контент.

Слідство встановило, що чоловік зберігав на різних носіях інформації, а не тільки у телефоні, і упродовж серпня-вересня 2019 року поширював у соцмережах порнографічні відео.

За наполегливої позиції прокурорів Ковельської окружної прокуратури суд обрав 44-річному жителю Ковеля, підозрюваному у неодноразовому розповсюдженні та зберіганні відеопродукції порнографічного характеру (ч.ч. 2,3 ст. 301 КК України) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зауважимо, що санкцією ч. 3 ст. 301 КК України за повторне розповсюдження та зберігання предметів порнографічного характеру, вчинені щодо відеопродукції, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, уродженку Володимира-Волинського, яка мешкає у Львові, звинуватили у створенні й розповсюдженні порнографічних фото- і відеоматеріалів.

Правоохоронці встановили, що в період з березня 2020 року по лютий 2021 року 27-річна жінка створювала та викладала на одному з телеграм-каналів фото та відео з ознаками порнографії, після чого пропонувала інтернет-користувачам за оплату отримати доступ до перегляду.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, банківські картки та інші речові докази. Згідно з висновками експертів, фото та відео, що містились на цих носіях, належать до продукції порнографічного характеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів