Поділитись:

У Ковельському районі з пенсіонерки разом із «порчею» зійшли золоті прикраси (фото)

Четвер, 22 липня 2021, 12:46
У Ковельському районі з пенсіонерки разом із «порчею» зійшли золоті прикраси (фото)

фото ілюстративне

У Ковельському районі викрили волинянку, яка ошукала пенсіонерку.

Про це повідомляє Ковельське районне управління поліції.

Днями до Ковельського районного управління поліції звернулася 68-річна ковельчанка, яка повідомила, що на початку липня її ошукали.

У місцевому парку спритниця під приводом «зняття порчі» з жінки заволоділа її золотою каблучкою. Через декілька днів вони знову зустрілися. Цього разу потерпіла після ритуалу «зняття порчі» залишилась без золотого ланцюжка з хрестиком.

Сума завданих жінці збитків становить 15 500 гривень.

Поліцейські, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, встановили особу зловмисниці: нею виявилась 29-річна жителька Володимир-Волинського району. Прикраси жінка встигла продати.

У Ковельському районі з пенсіонерки разом із «порчею» зійшли золоті прикраси (фото)

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною  2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Жінці повідомили про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Що робити, якщо ви стали жертвою інтернет-шахраїв:

  • звернутися до найближчого відділу поліції або зателефонувати 102. Зберіть інформацію, що підтверджує факти вчинення щодо вас шахрайських дій: чеки про оплату, квитанції з банку про проведення грошових операцій, роздруківки оголошень, посилання на сайт тощо;
  • верніться до адміністратора сайту з метою блокування сторінки шахрая, а також зателефонуйте в банк, через який було здійснено платіжні операції, повідомте, що переказ здійснено на картку шахрая;
  • після притягнення винної особи до кримінальної відповідальності, ви можете звернутись до суду з вимогою відшкодування матеріальної та моральної шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 березня 2024
29 лютого 2024
27 листопада 2023
16 листопада 2023
09 листопада 2023
22 жовтня 2023
04 жовтня 2023
16 вересня 2023
09 липня 2023
05 липня 2023