У Луцьку шукають дім кішці жінок, яких вбили на Соборності (фото)

Середа, 21 липня 2021, 11:32

У Луцьку після моторошного подвійного вбивства на проспекті Соборності без господарок залишилися двоє папуг і кішка. 

Про це розповіла Надія Хмара у фейсбук-спільноті "Загублені та знайдені тварини" у середу, 21 липня. 

"Вчора наш Луцьк сколихнула трагічна подія – вбивство мами і доньки. Ми висловлюємо співчуття рідним і близьким. Прошу не писати обговорення трагедії під дописом, бо він створений не для цього. Справа в тому, що постраждали також домашні улюбленці загиблих Майї та Тетяни. Лишились без господинь двоє папужок (Тося і Тошик) і нещодавно прилаштована кицюня Пушинка (3 місяці).

Звісно, вони будуть сумувати без своїх мамусь, тому ми шукаємо господарів, які будуть любити і турбуватись про них не гірше, ніж попередні господині. Від себе можемо гарантувати безкоштовну стерилізацію Пушинки по досягненню певного віку", – написала жінка.

Вже за кілька хвилин після публікації допису знайшлися господарі для двох папуг. Кішка все ще шукає дім. 

Якщо ви хочете забрати тварину, можна звернутися у фейсбук до Natalia Ponomarova або зателефонувати їй за телефоном +380506769820.

Нагадаємо, подвійне вбивство трапилось у Луцьку за адресою Соборності, 32 в ніч на 20 липня. 62-річний Василь зарубав свою колишню 56-річну дружину та 22-річну доньку. Про те, що здійснив він розповів сусідці, яка одразу повідомила до поліції. Відомості внесені до ЄРДР за частиною 2 статті 115 Кримінального Кодексу України – умисне вбивство. Зараз тривають слідчі процедури. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: