Поділитись:

Вбивство на автомийці в Луцьку: на кордоні затримали десятого учасника стрілянини (фото)

Середа, 21 липня 2021, 10:38
Вбивство на автомийці в Луцьку: на кордоні затримали десятого учасника стрілянини (фото)

На Чернігівщині прикордонники викрили десятого учасника бандитського угрупування, яке причетне до стрілянини на автомийці у Луцьку.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Учора, 20 липня, з допомогою прикордонників відділу «Гірськ» поліцейські затримали десятого підозрюваного, причетного до стрілянини на автомийці у Луцьку у 2018 році.

Нагадаємо: на території кафе на вулиці Набережній 5 листопада стався конфлікт між двома групами людей. Внаслідок стрілянини одна людина загинула, ще двоє отримали поранення.

До стрілянини в кафе причетні 11 осіб, дев’ятьох уже затримали. Учора, 20 липня, розшукуваний з’явився в пункті пропуску «Сеньківка» на Чернігівщині.

Українець 1981 року народження прибув до кордону пішки – авто, з якого він вийшов, залишилося очікувати неподалік.

Під час перевірки його документів та за результатами опитування прикордонники встановили факт порушення ним порядку в’їзду на ТОТ України та виїзду з неї. А під час перевірки особи за відомчими базами даних прикордонники встановили, що громадянин розшукується з 2018 року за підозрою у вчиненні  умисного вбивства.

Спільник, водій автомобіля української реєстрації, на якому прибув до кордону розшукуваний українець, про пригоди товариша в пункті пропуску нічого не знав, та через деякий час також прибув на в'їзд в Україну, але вже автомобілем.

Вбивство на автомийці в Луцьку: на кордоні затримали десятого учасника стрілянини (фото)

Прикордонники зрозуміли, що чоловіки між собою знайомі та пов'язані. Охоронці кордону встановили, що водій авто – громадянин України 1947 року народження, та розшукуваний за вбивство подорожували разом та 17 липня цього року порушили порядок в’їзду/виїзду з ТОТУ, виїхали до РФ через закритий Урядом України пункт пропуску «Маринівка». Водій-спільник, аби уникнути відповідальності за вчинене правопорушення, запропонував прикордонникам 500 гривень хабаря.

Вбивство на автомийці в Луцьку: на кордоні затримали десятого учасника стрілянини (фото)

Крім того, від поліцейським стало відомо, що чоловік, якого розшукували, причетний до стрілянини, що мала місце на автомийці в Луцьку у 2018 році.

Обох чоловіків перед передачею їх поліцейським прикордонники притягнули до адмінвідповідальності за ст. 204-2 «Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї», також щодо хабародавця направили повідомлення про вчинення злочину, передбаченого ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
15 квітня 2024
11 квітня 2024
07 квітня 2024