Поділитись:

Луцьк очолив рейтинг найдорожчих гарячих ванн (інфографіка)

Вівторок, 20 липня 2021, 17:00

Луцьк посів перше місце з-поміж усіх міст України у рейтингу найдорожчих гарячих ванн.

Про це свідчать результати дослідження, проведеного виданням «Слово і діло».

З'ясувалося, що найдорожче гаряча ванна коштуватиме в Луцьку – за задоволення поніжитися в теплій воді доведеться заплатити 18,83 грн.

Сьогодні в Луцьку – найвищий тариф на постачання гарячої води – 117,72 грн за кубометр (за наявності лічильника).  

Найдешевше прийняти ванну в Одесі – 12,02 грн.

У Сєвєродонецьку (Луганська область) гаряча ванна коштує 18 грн, в Житомирі – 17,8 грн, в Івано-Франківську – 17,6 грн, в Чернігові – 17,07.

У Києві гаряча ванна коштуватиме 15,97 грн. Тисяча кубів гарячої води в столиці коштує 99,79 грн за наявності лічильника.

Довідково:

Вартість гарячої ванни розраховували зважаючи на середній обсяг у 160 літрів. При цьому враховували тільки гарячу воду, без розведення холодною.

Нагадаємо: 20 травня у Луцьку припинили гаряче водопостачання, оскільки завершилася дія Положення про покладання спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу. Через це теплогенеруючі підприємства опинилися в ситуації, коли нема змоги купити газ. Головною проблемою була необхідність здійснювати авансовий платіж та визначати поденну кількість використання блакитного палива. У результаті переговорів було запропоновано договори на умовах оплати 50/50: 50 % – передоплата і 50 % – післяплата. З вівторка, 15 червня, у Луцьку відновили гаряче водопостачання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів