Поділитись:

Волинянина, який накинувся із сокирою на поліцейських, посадили на рік

Вівторок, 20 липня 2021, 13:28
Волинянина, який накинувся із сокирою на поліцейських, посадили на рік

Волинянина, який погрожував сокирою поліцейським і зрубав нею номерні знаки зі службового автомобіля, посадили за ґрати на один рік.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, 24 березня, близько 2:00 поліцейські отримали повідомлення про крадіжку телефона у селі Озеро Луцького району. Правоохоронці, які прибули на місце подій, допитали заявника, після чого пішли брати пояснення у зловмисника, який нібито нетверезий спав у будинку.

Проте 29-річний чоловік вже чатував на поліцейських за рогом будинку з сокирою. Він розпочав погрожувати присутнім, тому поліцейські відвели заявника на безпечну відстань. У той час зловмисник зрубав сокирою номерні знаки зі службового автомобіля та намагався утекти.

Правоохоронці наздогнали та затримали чоловіка. Як з'ясувалося, він вже був неодноразово судимий.

Прокурори Ківерцівського відділу Луцької окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 30-річного зловмисника.

Ківерцівський районний суд, визнав волинянина винним у погрозі насильством правоохоронцям, які виконували службові обов'язки (ч. 1 ст. 345 КК України) і призначив йому покарання: один рік позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024