Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 19 липня

Понеділок, 19 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 19 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у понеділок,19 липня, найбільше читав про:

Про моторошну ДТП

Вчора ввечері у селі Печихвости Луцького району сталася смертельна ДТП, в якій загинули водій, пасажирка і маленька дівчинка. Ще троє дітей у важкому стані швидкою госпіталізували в лікарню. У них – численні переломи.

У поліції повідомили, що 30-річний водій автомобіля Ford Focus не врахував дорожню обстановку, з’їхав на узбіччя, внаслідок чого допустив зіткнення із деревом. У легковику перебувало 12 осіб, з них семеро дітей.

Хлопчику, який постраждав у страшній аварії під Луцьком, терміново шукають донорів крові. Потрібно 10 донорів крові групи 4- (АВ-) у Луцьку. Здавати кров потрібно для 7-річного Вадима Личака, який лежить у дитячій обласній лікарні.

«В хлопчика померла мама. Сестра і тато також у важкому стані лежать у лікарні. Дитині дають 10% шансу на життя», – розповіла у коментарі ІА «Конкурен» родичка загиблої в аварії дитини Ірина Байрак

Про об'їзну

Служба автомобільних доріг Волині розглядає варіанти будівництва об’їзної дороги навколо Луцька

Останніми роками Луцьк «заякорився» у переліку міст з високим рівнем забруднення атмосферу, у тому числі – через автомобільні викиди. Згідно з екологічним паспортом, 92-95% – це вихлопні гази.

«Будівництво кільцевої дороги, яка з’єднає київсько-ковельський напрямок з володимирським, львівським, дубнівським, стало б для району не тільки важливим інфраструктурним проєктом, а й серйозним екологічним чинником», –  розповів заступник голови Луцької районної ради Сергій Сівак.

Про автопригоду

Сьогодні вранці у Луцьку на перехресті вулиць Ковельської і Данила Галицького сталась аварія за участю двох легкових автомобілів. 

Як стало відомо, автомобілі зазнали значних механічних ушкоджень. В однієї з автівок від удару відвалився бампер. Про постраждалих невідомо. На місці ДТП працювала патрульна поліція.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів