Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 16 липня

П'ятниця, 16 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 16 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 16 липня, найбільше читав про:

Про тролейбусника-екстремала

На проспекті Волі у Луцьку водію тролейбуса з бортовим номером 008 довелося самостійно лагодити контактну мережу. Для цього він заліз на дах тролейбуса і за допомогою власних рук і дерев'яної швабри здійснив декілька маніпуляцій. Ймовірно, він намагався натягнути кабель контактної мережі.

Про світлофор

На об'їзній дорозі у селі Рованці, що під Луцьком, нарешті запрацював давно встановлений світлофор. Минув уже майже рік від моменту встановлення світлофору, і трапилося кілька ДТП з летальними наслідками, поки нарешті регулятор дорожнього руху запрацював. 

Про мокрих екстремалів

14 липня, близько 23:00, на камери відеоспостереження Центру безпеки Луцька потрапили четверо підлітків, які проїжджали біля фонтану, який розташований напроти центрального входу до Парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки.

Двоє з них вирішили розважитись і заїхали на велосипедах у фонтан, наповнений водою. На записі видно, що їм не дуже вдавалася їзда у фонтані, і вони постійно падали у воду.

Інші цікаві та важливі події:

Надрукувати
мітки:
коментарів