Поділитись:

Елітні коноплі, мак і лампочки: у Луцьку і районі тривають обшуки (фото, відео)

Четвер, 15 липня 2021, 18:20
Елітні коноплі, мак і лампочки: у Луцьку і районі тривають обшуки (фото, відео)

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю за два дні вилучили у жителів Луцька та району наркотичні, психотропні речовини та  інші заборонені предмети. Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить близько 50 тисяч гривень.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Учора за місцем проживання жителя села Гаразджа поліцейські під час санкціонованого обшуку виявили та вилучили згортки канабісу вагою понад 50 грамів та рослини коноплі. За цінами чорного ринку, вартість вилученого становить 10 тисяч грн.  До слова, чоловік раніше притягувався до  кримінальної відповідальності за скоєння злочинів, пов’язаних із  незаконним  обігом наркотиків.

На земельній ділянці 43-річного жителя Луцького району поліцейські виявили спеціально облаштовану теплицю, в якій власник незаконно  вирощував коноплі елітних сортів. Заборонені рослини вилучили.

Сьогодні оперативники під час обшуку у помешканні 41-річного лучанина виявили та вилучили: 10 г психотропної  речовини ALFA PVP, 30 г канабісу, 10 лампочок з нашаруваннями. Усе виявлене вилучили. За цінами чорного ринку, вартість вилучених наркотиків та психотропних речовин становить 40 тис. грн.

Вилучене направлять на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За  усіма фактами триває досудове слідство за ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024