Поділитись:

МОН просить вчасно платити зарплати вчителям

Четвер, 15 липня 2021, 05:36
МОН просить вчасно платити зарплати вчителям

Міністерство освіти і науки спільно з обласними департаментами освіти і науки моніторить та вживає заходів щодо забезпечення вчасної виплати заробітних плат учителям шкіл.

Про це йдеться у заяві освітнього відомства щодо своєчасної виплати заробітної плати педагогам шкіл, - пише "Освіта.uа"

Зокрема, у Міносвіти повідомляють, що станом на 1 липня 2021 року видатки загального фонду Державного бюджету на оплату праці працівників закладів загальної середньої освіти профінансовано вчасно в повному обсязі.

Водночас у МОН наголосили, що відповідно до законодавства освітня субвенція надається з Державного бюджету місцевим бюджетам та спрямовується на оплату праці педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти.

«МОН спільно з департаментами (управліннями) освіти і науки обласних державних адміністрацій постійно моніторить та вживає заходів щодо забезпечення вчасної виплати заробітних плат педагогам шкіл. Також Міністерство освіти і науки України звертає увагу обласних, міських, селищних та сільських рад територіальних громад щодо необхідності оперативного розподілу коштів для вчасної виплати заробітних плат педагогам», – наголошують у Міністерстві освіти і науки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів