Поділитись:

Волинянин на Audi збив на смерть дорожнього робітника (фото, відео)

Середа, 14 липня 2021, 12:29
Волинянин на Audi збив на смерть дорожнього робітника (фото, відео)

Двадцятирічний водій з Волині збив на смерть дорожнього робітника, який працював на проїжджій частині.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області на сайті ГУНП.

Дорожньо-транспортна пригода сталась у вівторок, 13 липня, близько 18:30 на автодорозі Нововолинськ – Червоноград у селі Тудорковичі Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Audi, 20-річний житель Волинської області, скоїв наїзд на 51-річного львів’янина, працівника дорожньої служби, який виконував роботи на проїзній частині. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Волинянин на Audi збив на смерть дорожнього робітника (фото, відео)Волинянин на Audi збив на смерть дорожнього робітника (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів